Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Καβάλα 11/08/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

64o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η παράσταση «Το γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου» που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την Πέμπτη 19 Αυγούστου στο Φρούριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων, ματαιώνεται σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής, όπως αναφέρεται παρακάτω.

” Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν,

βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει την παρουσίαση της παράστασης ” Το Γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κοσμου” που ήταν προγραμματισμένη για τις 19/8 στην Καβάλα, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων.

Μας συγχωρείτε πολύ για την όποια αναστάτωση.”

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

——————————

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
64o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ
Το 64ο Φεστιβάλ Φιλίππων ενημερώνει το κοινό ότι η ομιλία του Διονύση Καψάλη με θέμα «Η καθολικότητα της ελευθερίας στον Σολωμό & τον Κάλβο» που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 10 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στους Κήπους της Οικίας του Μοχάμεντ Άλι, αναβάλλεται λόγω των καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 11 Αυγούστου την ίδια ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης «Διαβάζοντας πάλι τον Σολωμό».
 Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της εκδήλωσης.
Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο, καθώς και σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη (λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Πληροφορίες:

  • ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 220876 – 7 (ώρες γραφείου)
  • Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00.

 *Το 64ο Φεστιβάλ Φιλίππων θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

——————————

Καβάλα 22/07/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και το 64ο Φεστιβάλ Φιλίππων, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την εθελόντρια, του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων, γιατρό κ. Τεστέμπαση Κυριακή, τον γιατρό – θεατή κάτοικο Ξάνθης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών – Παράρτημα Καβάλας, το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καβάλας: Σώμα Εθελοντών Νοσηλευτών καθώς και το ΕΚΑΒ Καβάλας, που άμεσα συνέδραμαν και βοήθησαν στην αντιμετώπιση προβλήματος υγείας θεατή της παράστασης «Προμηθέας Δεσμώτης» χθες Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, παράσχοντας τις πρώτες βοήθειες.

Ο Πρόεδρος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, της ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

——————————–

Καβάλα 28/06/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
64o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ
ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Φρούριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων, ματαιώνεται σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής, όπως αναφέρεται παρακάτω.
«Αγαπητοί, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παράσταση Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη ακυρώνεται λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πρωταγωνιστή Λάκη Λαζόπουλου. Λυπούμαστε πολύ για την αναπάντεχη αυτήν τροπή και σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη στήριξή σας.»
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Μετάβαση στο περιεχόμενο